Scoor online met een conversiegerichte website

Een professionele business website wordt een steeds belangrijker digitaal kanaal dat voor klanten zorgt. Start vandaag nog met de digitalisering van je bedrijf en zorg er voor dat jouw klanten je ook online kunnen vinden.
Illustratie webdesign

Waarom VibeFusion?

Vibe Line
Topperformance

Topperformance

Een snelle website wordt steeds belangrijker voor zoekmachines zoals Google. We optimaliseren jouw website grondig voor een optimale performance. Elke website wordt ook uitvoerig getest met de bekende Pagespeed test van Google.
Conversiegericht

Conversiegericht

We starten al onze projecten met de vraag wat het doel van de website is. Zo kunnen we de website doelgericht opbouwen. We stellen ook de juiste Analytics in voor jouw website zodat je eenvoudig belangrijke data zoals conversies en bezoekers kan meten.
SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Naast de snelheid van een website zijn er nog een aantal technische aspecten die een impact hebben op de vindbaarheid van je website. We zorgen er voor dat deze tip top in orde zijn zodat Google jouw website niet afstraft.
Custom design

Custom design

Elke website die wij bouwen start vanuit een wit blad. We zijn niet afhankelijk van beperkte templates of functionaliteiten en maken jouw website uniek en conversiegericht. Zo onderscheiden we jouw website van de concurrentie.
Responsive

Mobielvriendelijk

Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig een must. Wanneer je website niet mobielvriendelijk is, zal Google je genadeloos straffen in de vindbaarheid van je website. Daarom bouwen we elke website op met de nieuwste responsieve technieken.

Recente projecten

Vibe Line

Hoe verloopt het proces?

Vibe Line

Kennismakingsgesprek

Elke potentieel project starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vinden het zeer belangrijk dat we de core business van je bedrijf goed begrijpen en dat onze waardes met elkaar overeen komen.
Stap 1

Projectbespreking & planning

Wanneer je er voor kiest om samen met ons in zee te gaan, bespreken we uitvoerig het volledige traject. Zo bekijken we samen hoe lang het traject zal duren en op welke momenten we zullen afleveren.

Designfase

In de designfase werken we het volledige design van jouw website uit. We beginnen altijd met de homepage en vragen goedkeuring van het design om de look & feel vast te leggen. Wanneer de algemene look en feel juist zit, designen we de resterende pagina's.
Stap 4

Developmentfase

Na de designfase en bijhorende reviewmomenten beginnen we aan het bouwen van de website. We bouwen de website live op een development domein zodat je live mee kan volgen en gemakkelijk feedback kan geven.

Review & testing

Wanneer de website is opgebouwd houden we nog een laatste feedbackronde om alle details op punt te stellen. Als alles is goedgekeurd, testen we de website nog uitvoerig zodat we zeker weten dat alles goed functioneert.
Stap 5
Stap 6

Oplevering website & opvolging

Tot slot leveren we de website af en volgen we nog voor een bepaalde periode alles op. Alle schoonheidsfoutjes werken we gratis voor je weg. Na deze periode kan je er voor kiezen om verder met ons in zee te gaan door het websitebeheer aan ons uit te besteden.

Veelgestelde vragen

Vibe Line

Hoeveel kost een WordPress website?

De prijs van een WordPress website is sterk afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en het aantal pagina’s. Bij VibeFusion start de prijs van een website vanaf 2.000 euro.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Afhankelijk van de grootte en functionaliteiten van de website mikken we voor de gemiddelde WordPress website op 4 weken. De snelheid van het aanleveren van de content heeft hier ook een grote invloed op. Hoe sneller we de content aangeleverd krijgen hoe sneller we kunnen beginnen.

Wat is een CMS-systeem?

Een Content Management Systeem is een software die het mogelijk maakt om content van een website op een gebruiksvriendelijke manier te beheren. Een bekend voorbeeld hiervan is het ingebouwd blogsysteem van WordPress waarmee je zonder code nieuwe blogs kan publiceren.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, het is perfect mogelijk om je eigen website volledig zelf te beheren. Wij bieden een aantal mogelijkheden aan in de mate van het beheer omdat niet elk bedrijf evenveel in eigen  beheer wilt hebben. We raden het wel af om zelf structurele aanpassingen te doen aan je website zonder kennis van html, css en javascript.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Vibe Line
Illustratie van een agenda
hello world!