Scoor online met een WordPress Website

Check
Resultaatgerichte opbouw
Check
Professioneel design
Check
Meetbare analytics
Check
Geoptimaliseerd voor Google
Illustratie webdesign

Waarom VibeFusion?

Vibe Line
Topperformance

Topperformance

Een snelle website wordt steeds belangrijker voor zoekmachines zoals Google. We optimaliseren jouw website grondig voor een optimale performance. Elke website wordt ook uitvoerig getest met de bekende Pagespeed test van Google.
Conversiegericht

Conversiegericht

We starten al onze projecten met de vraag wat het doel is van de website. Zo kunnen we de website doelgericht opbouwen. We stellen ook de juiste Analytics in voor jouw website zodat je eenvoudig belangrijke data zoals conversies en bezoekers kan meten.
SEO optimalisatie

SEO optimalisatie

Naast de snelheid van een website zijn er nog een aantal technische aspecten die een impact hebben op de vindbaarheid van je website. We zorgen er voor dat deze tip top in orde zijn zodat Google jouw website niet afstraft.
Custom design

Custom design

Elke website die wij bouwen start vanuit een wit blad. We zijn niet afhankelijk van beperkte templates of functionaliteiten en maken jouw website uniek en conversiegericht. Zo onderscheiden we jouw website van de concurrentie.
Responsive

Mobielvriendelijk

Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig een must. Wanneer je website niet mobielvriendelijk is, zal Google je genadeloos straffen in de vindbaarheid van je website. Daarom bouwen we elke website op met de nieuwste responsieve technieken.

Gebruiksvriendelijk beheer

Vibe Line
Met WordPress kan je zelf eenvoudig je content van je website beheren. Een nieuwe blog toevoegen gebeurd met een tekstverwerker waar je zelf eenvoudig teksten en foto’s in kan toevoegen. 

Wil je andere dynamische content kunnen toevoegen zoals een nieuwe case of testimonial? Dat is perfect mogelijk! 

Deze functionaliteiten bouwen we graag op maat voor je uit.
Gebruiksvriendelijk beheer
Google pagespeed

Google vriendelijk

Vibe Line
De zoekmachine van Google is een grote fan van websites gemaakt in WordPress. Dit komt vooral doordat WordPress een licht CMS-systeem is waardoor een WordPress website van nature snel is. 

Let wel op dat ook een website gemaakt in WordPress traag kan worden door de verkeerde technisch opbouw en een grote hoeveelheid aan onnodige plugins. 

Ook op SEO gebied is een WordPress website makkelijk en snel SEO-proof te maken dankzij de kwaliteitsvolle SEO-plugins die beschikbaar zijn en de van nature SEO vriendelijke opbouw van WordPress.

Krachtige plugins

Vibe Line
WordPress heeft een uitgebreid gamma aan gratis en premium plugins. Deze plugins zorgen ervoor dat je je website verder kan uitbreiden met geavanceerde functionaliteiten zonder het dure prijskaartje van een developer. 

Dit geeft een enorme flexibiliteit aan je website omdat je stapsgewijs je website kan uitbreiden naar eigen wens. De meest bekend en gebruikte plugins zijn plugins die zich focussen op SEO, formulieren en caching-systemen. 

Wij gebruiken standaard enkel gratis plugins omdat deze voor de meeste websites meer dan voldoende zijn.
Krachtige WordPress plugins
Open source content management systeem

WordPress is gratis en toekomstgericht

Vibe Line
Het WordPress CMS-systeem is een open source software. Dit wilt zeggen dat de code vrij op het internet beschikbaar staat en dat het gebruik van deze software voor iedereen volledig gratis is. 

Wij zijn zelf een grote fan van open source projecten waar iedereen zelf aan kan meewerken. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de code van WordPress en er komen regelmatig nieuwe updates met verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. 

Wij geloven voor de volle 100% dat WordPress ook in de toekomst een belangrijke speler zal zijn in de web development sector.

Klaar om jouw WordPress website te laten bouwen?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Hoe verloopt het proces?

Vibe Line

Kennismakingsgesprek

Elke potentieel project starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vinden het zeer belangrijk dat we de core business van je bedrijf goed begrijpen en dat onze waardes met elkaar overeen komen.

Projectbespreking & planning

Wanneer je er voor kiest om samen met ons in zee te gaan, bespreken we uitvoerig het volledige traject. Zo bekijken we samen hoe lang het traject zal duren en op welke momenten we zullen afleveren.

Designfase

In de designfase werken we het volledige design van jouw website uit. We beginnen altijd met de homepage en vragen goedkeuring van het design om de look & feel vast te leggen. Wanneer de algemene look en feel juist zit, designen we de resterende pagina's.

Developmentfase

Na de designfase en bijhorende reviewmomenten beginnen we aan het bouwen van de website. We bouwen de website live op een development domein zodat je live mee kan volgen en gemakkelijk feedback kan geven.

Review & testing

Wanneer de website is opgebouwd houden we nog een laatste feedbackronde om alle details op punt te stellen. Als alles is goedgekeurd, testen we de website nog uitvoerig zodat we zeker weten dat alles goed functioneert.

Oplevering website & opvolging

Tot slot leveren we de website af en volgen we nog voor een bepaalde periode alles op. Alle schoonheidsfoutjes werken we gratis voor je weg. Na deze periode kan je er voor kiezen om verder met ons in zee te gaan door het websitebeheer aan ons uit te besteden.

Samenwerken voor jouw WordPress website?

Vibe LineVraag een vrijblijvend gesprek aan

Veelgestelde vragen

Vibe Line

Hoeveel kost een WordPress website?

De prijs van een WordPress website is sterk afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en het aantal pagina’s. Bij VibeFusion start de prijs van een website vanaf 2.000 euro.

Hoelang duurt het bouwen van een website?

Afhankelijk van de grootte en functionaliteiten van de website mikken we voor de gemiddelde WordPress website op 4 weken. De snelheid van het aanleveren van de content heeft hier ook een grote invloed op. Hoe sneller we de content aangeleverd krijgen hoe sneller we kunnen beginnen.

Wat is een CMS-systeem?

Een Content Management Systeem is een software die het mogelijk maakt om content van een website op een gebruiksvriendelijke manier te beheren. Een bekend voorbeeld hiervan is het ingebouwd blogsysteem van WordPress waarmee je zonder code nieuwe blogs kan publiceren.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, het is perfect mogelijk om je eigen website volledig zelf te beheren. Wij bieden een aantal mogelijkheden aan in de mate van het beheer omdat niet elk bedrijf evenveel in eigen  beheer wilt hebben. We raden het wel af om zelf structurele aanpassingen te doen aan je website zonder kennis van html, css en javascript.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Vibe Line
Illustratie van een agenda
hello world!