VDR Chemtech

De klant

VDR Chemtech is een internationale speler in de industrie sector. Ze bieden momenteel een breed aanbod aan hardware, demisters en internals aan. Ze hebben ook al 20 jaar ervaring in the petrochemie sector.

De uitdaging

VDR Chemtech wou een business website die professionaliteit uitstraalt. Er moest ook een oplossing gevonden worden om het uitgebreid gamma op een overzichtelijke manier ten toon te kunnen stellen op de website. Verder moest het geoptimaliseerd worden op SEO vlak en een topsnelheid hebben. Een andere uitdaging was de hoeveelheid tekst op bepaalde pagina's. De lange teksten moesten leesbaar blijven voor de bezoeker.

De oplossing

Voor het uitgebreid gamma aan hardware ten toon te stellen op de website hebben we overzichtelijke tabellen gemaakt die je kan filteren met woorden. Om de lange teksten leesbaar te houden implementeerden we een duidelijke structuur in de vorm van headers en subheaders. Deze lange pagina's werden ook nog eens zorgvuldig opgevuld met relevante call to actions. Zo hoeft een potentiële klant niet telkens veel te scrollen om contact op te nemen.

Tot slot hebben we de website geoptimaliseerd op snelheid. Hiervoor gebruikten we de Google Pagespeed test om problemen en tweaks op te lossen.

Instagram integratie
Interactieve wereldkaart
Blog
Mockups Explauradise

Wordt jouw project onze volgende case?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
hello world!