Explauradise

De klant

Explauradise is oorspronkelijk de succesvolle instagram pagina van Laura. Het heeft al meer dan 10.000 volgers en krijgt honderden likes per post.

Ze is groot geworden op instagram door hoofdzakelijk prachtige natuurfoto’s te posten van gebieden in de nabije omgeving van Limburg, maar ook van verre tropische landen zoals Indonesië.

De uitdaging

Laura wou haar merk graag uitbreiden met een blogwebsite.

Hier zouden de volgers van Explauradise, naast mooie natuurfoto’s, ook leuke blogs kunnen lezen over bijvoorbeeld de beste wandelroutes van Limburg.

Een andere wens was om alle landen en plekjes waarnaar ze heeft gereisd te tonen op de website op een toffe manier.

De oplossing

We begonnen met de homepage, die het uithangbord van Explauradise zou worden. We plaatsten duidelijk navigatie op basis van de structuur van de website en haar onderwerpen.

In de hero-sectie plaatsten we een prachtige video van Laura die aan het wandelen is in de natuur, zodat het meteen duidelijk werd dat dit een website was met de focus op natuur en wandelen. Deze video onderscheidt de website van andere blogwebsites.

Om de landen te tonen waar Laura is geweest, plaatsten we interactieve kaarten op de website. Elk land dat bezocht werd, wordt ingekleurd en klikbaar gemaakt met de link naar de pagina van dat land.

Omdat Explauradise groot is geworden op instagram, integreerden we haar instagram pagina direct op de website. Er werd een “instagram volg knop” waar websitebezoekers met 1 klik op de knop de instagram pagina van Explauradise kunnen volgen. Wanneer men klikt op 1 van de instagram foto’s komt men ook meteen uit op de instagram pagina van Explauradise.

Instagram integratie
Interactieve wereldkaart
Blog
Mockups Explauradise

Wordt jouw project onze volgende case?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
hello world!