Overtuig je klanten met een sterke branding

Een goede branding is meer dan alleen een logo. Het bestaat uit verschillende elementen die elkaar versterken. Samen hebben ze het doel om jouw merk te onderscheiden van de concurrentie en je bedrijf te positioneren voor de juiste doelgroep.

Wij helpen je verder met het ontwerp van een krachtige branding die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Een compleet branding pakket

Logo

Het logo is één van de belangrijkste elementen van een merk. Het moet onderscheidend, herkenbaar en duidelijk zijn. De beste logo's lijken vaak zeer eenvoudig, maar zijn altijd zeer doordacht door middel van veel research en brainstormsessies.

We ontwerpen een logo voor jouw merk dat je onderscheidt van de concurrentie, de juiste vibe geeft bij je klanten en duidelijk blijft in kleine en grote formaten.

Logo design
Kleurenpalet

Kleurenpalet

Elke kleur brengt een bepaalde emotie naar boven. Zo straalt blauw vertrouwen uit en straalt rood passie uit. De juiste kleuren kiezen die passen bij je merk is geen eenvoudige opdracht. Zo moeten alle kleuren bij elkaar passen, het juiste gevoel uitstralen en ook nog eens genoeg contrast creëren.

Wij onderzoeken grondig welke kleuren bij jouw merk passen en stellen een functioneel kleurenpalet samen dat de juiste vibe uitstraalt.

Typografie

Een vaak onderschat element van een merk is de typografie. Het is één van de elementen die je merk kan maken of breken. Een serieus business merk dat professionaliteit wilt uitstralen kiest bijvoorbeeld beter niet voor een organisch en fun lettertype.

Ook hier starten we bij het gevoel dat je als merk wilt overdragen aan je klanten. Daarna researchen we de concurrentie en verschillende potentiële lettertypes die over de juiste stijl beschikken.

Typografie
Steunelementen

Steunelementen

Om je merk echt tot leven te brengen ontwerpen we steunelementen. Dit zijn bijvoorbeeld patronen, icoontjes en vormen.

We zorgen er altijd voor dat deze steunelementen bij je volledige branding passen. Met de juiste steunelementen zal je jouw merk nog meer onderscheiden van de concurrentie.

Voordelen van een sterke branding

Vergroot de merkherkenbaarheid

Creëert duidelijkheid

Straalt professionaliteit uit

Onderscheidt je van de concurrentie

Versterkt de verbondenheid met de klant

Klaar voor jouw branding project?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan